|
|
Posted - 09/12/2009 : 11:43:12
|
Değerli Forum üyeleri, sorum başlıkta yazdığım program hakkında, bildiğiniz üzere AI trafik uçuşlarının listeliyor, uçuş bilgileriyle beraber, ancak hangi uçağın saat kaçta hareket edeceğini bir türlü kestiremiyorum. Sizin bir biliniz var mı bu konu hakkında, eğer bu program saat belirtmiyorsa, belirten bildiğiniz başka bir program mevcut mudur acaba? Cevaplarınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim. Saygılarımla.
Oktay Rıfat Memişoğlu Ankara
|
Country: Turkey ~
Last Visit: 07/09/2010
|
Alert Moderator
|
|
|
|
Posted - 09/12/2009 : 12:39:33
|
paralı ve parasız birkaç program var.
FS AI traffic board paralı bir eklenti ve kendi başına çalışan bir program AI traffic view adında avsimde (tvb_update_v1.zip) bir program var. bu kendini default cessna yerine koyarak AI trafiklere FS içinden bakan bir board programı. Yani uçak gibi seçiliyor ama fonksiyonsuz bir şekilde sadece bir board olarka traifkleri listeliyor.Kullanımı kolaydır. birde v2 olarka update'i var. daha sonra kumulatif olark zamanla avsimde data updateleri çıkar en sonuncusunu yükleseniz kafi o updatelerde (şirket isimleirni IATA ve ICAO kodlarını update ediyor)
Hakan737Guven istanbul-1970
Turksim Türk Sanal Havacılık Akademisi
|
Last Visit: 10/09/2010
|
Alert Moderator
|
|
|
|
Posted - 09/12/2009 : 16:35:28
|
1) tvb_v2.1.zip ASIL DOSYA 2) tvbupv16.zip UPDATE 3) tvb_tut.zip TUTORIAL
Avsim den indirip kurdum, gayet güzel.
FS yi açıp ,AIRCRAFT içinden MOST REALISTIC AI yi seçip , arzu ettiğiniz havalimanına girerseniz, o alandaki bütün gelen giden groun da olan yaklaşan bütün trafikleri izleyip görebiliyorsunuz, hatta o uçak la birlikte seyahat edebiliyorsunuz kalkış ve iniş izleyebiliyorsunuz , çok hoş bir monitör , çok teşekkürler Hakan üstadım.
Her zaman uçmak yerine , bazen de izlemek hoş oluyor.
Süleyman CİRİT Kütahya-1955
|
Last Visit: 09/09/2010
|
Alert Moderator
|
|